Wat maakt jou bijzonder?

Bedrijfsfotografie

Ook voor zakelijke fotografie voor bijvoorbeeld social media, je website of publicaties kun je bij mij terecht. Met professionele bedrijfsfoto’s kun je jouw klant inzicht geven in jouw identiteit als ondernemer. Wie ben jij en wat maakt jou bijzonder in wat je doet? Samen met jou zoek ik naar manieren om jouw unieke verhaal om te zetten in beeld. Bij mij krijg je geen standaard geposeerde foto’s, maar juist een beeld dat nét even anders is. Je kunt bij mij terecht voor zakelijke portretten, allround bedrijfsreportages en evenementen.

Leonie is toegankelijk en prettig om mee te werken. Op een onopvallende, professionele manier krijgt zij iedereen ontspannen op de foto.

Arie

Bij Leonie voel je je erg vertrouwd voor de camera. Ze zorgt voor een gezellige sfeer en daardoor voel je je snel op je gemak.

Ricky

Goede fotograaf, fijn om mee te werken. Neemt geen genoegen met minder en bovenal een fijn persoon waarbij je je direct op je gemakt voelt.

Sandra

Tarieven

Mijn tarieven zijn afhankelijk van een aantal factoren, zoals de duur van de shoot, het gewenste aantal foto’s en de locatie. Hieronder vind je de prijzen voor standaard aanvragen.

Bedrijfsfotografie € 399

1 dagdeel fotograferen
Op verschillende locaties naar keuze
40 foto’s, inclusief nabewerking
Foto’s worden digitaal aangeleverd
Kledingwissels mogelijk

Extra optie: visagie
Excl. reiskosten 0,35 p/km en excl. 21% btw