Alleen of met een groep

Portretfotografie

Ik maak graag creatieve portretten. Hierin ben ik altijd op zoek naar iets unieks. Ik maak geen standaard portretten waarop je staat afgebeeld met een big smile. Het liefst zoek ik samen met jou naar een leuke of interessante twist, waardoor er een origineel beeld ontstaat, iets wat alleen jij en ik hadden kunnen maken. Dit kan zowel op locatie als in mijn studio in Leiden.

Een goed portret vraagt om vertrouwen. Daarom neem ik de tijd om kennis te maken, vragen te stellen en je op je gemak te laten voelen. Pas daarna pak ik mijn camera. Je hoeft bij mij niet te poseren op een manier die niet bij jou past.

Je kunt bij mij ook terecht voor groepsportretten, zoals familieportretten. Dit doe ik het liefst op locatie, maar voor kleinere groepen kunnen we ook de studio gebruiken.

Leonie is toegankelijk en prettig om mee te werken. Op een onopvallende, professionele manier krijgt zij iedereen ontspannen op de foto.

Arie

Bij Leonie voel je je erg vertrouwd voor de camera. Ze zorgt voor een gezellige sfeer en daardoor voel je je snel op je gemak.

Ricky

Goede fotograaf, fijn om mee te werken. Neemt geen genoegen met minder en bovenal een fijn persoon waarbij je je direct op je gemakt voelt.

Sandra

Tarieven

Mijn tarieven zijn afhankelijk van een aantal factoren, zoals de duur van de shoot, het gewenste aantal foto’s en de locatie. Hieronder vind je de prijzen voor standaard aanvragen.

Profielfoto € 149

Minimaal half uur fotograferen
Studiosetting of locatie naar keuze
10 foto’s, inclusief nabewerking
Foto’s worden digitaal aangeleverd

Extra optie: visagie € 35 p.p.
Excl. reiskosten 0,35 p/km en incl. 21% btw