De sfeer van het moment

Reportagefotografie

Goede reportagefotografie geeft de sfeer van het moment weer. Door voortdurend alert te zijn en me te verbinden met de situatie zoals die is, leg ik die sfeer in beelden vast. Ik beheers de kunst van het onmerkbaar aanwezig zijn, waardoor je nauwelijks door hebt dat ik jouw evenement, dienstreis, werk of wat voor gebeurtenis dan ook, vastleg. Daarbij ben ik altijd op zoek naar de interactie tussen mensen en naar creatieve invalshoeken om die vast te leggen.

Leonie is toegankelijk en prettig om mee te werken. Op een onopvallende, professionele manier krijgt zij iedereen ontspannen op de foto.

Arie

Bij Leonie voel je je erg vertrouwd voor de camera. Ze zorgt voor een gezellige sfeer en daardoor voel je je snel op je gemak.

Ricky

Goede fotograaf, fijn om mee te werken. Neemt geen genoegen met minder en bovenal een fijn persoon waarbij je je direct op je gemakt voelt.

Sandra

Tarieven

Mijn tarieven zijn afhankelijk van een aantal factoren, zoals de duur van de shoot, het gewenste aantal foto’s en de locatie. Hieronder vind je de prijzen voor standaard aanvragen.

Fotoreportage vanaf € 200

Eerste uur € 200, daarna € 100 p/u
Foto’s worden digitaal aangeleverd

Excl. reiskosten 0,35 p/km en excl. 21% btw